Vår butik


Vi kan såklart med glädje tillhandahålla:

Vår bok

Valfria illustrationer i boken, tryckt med signatur

I den här butiken hittar du också några av de tjänster, förutom boken, som vi erbjuder för att hjälpa just din verksamhet att skapa dragningskraft. Eftersom varje verksamhet är unik utifrån vad som erbjuds, vilka som ska attraheras och på vilken plats detta ska ske, har vi inga färdig inslagna paket!

Tillsammans med dig ser vi till att skapa de bästa förutsättningarna för att lyckas med det du är ute efter. I våra uppdrag arbetar vi med alla väggarna i det hus du vill göra stämningsfyllt. Platsen, erbjudandet, miljön och förstås människorna! I allt det vi gör utgår vi förstås från våra nycklar för framgång. Vi kommer att ägna tid åt att se efter hur det ser ut, inte göra något som inte känns relevant för er samt inte nöja oss med att lämna något som fungerar just nu utan även i framtiden.

 

Verktygslådan

Föreläsningar och workshops utifrån teman i boken

Vill du engagera fler i ditt företag eller organisation utifrån vår arbetsmodell? Vi kommer gärna och föreläser eller håller i workshops med syftet att skapa förutsättningar för en ökad dragningskraft för just er verksamhet. Vi kan delta i allt från kortare inspirationsföreläsningar till längre och mer strukturerade arbetspass.

Kund- och/eller medarbetarmätningar utifrån teman i boken

Hur ser det egentligen ut? Är ni redan en verksamhet med en inneboende dragningskraft som väljs framför andra, eller finns det andra alternativ som föredras framför er? Oavsett vilket svaret är hjälper vi till att fånga upp svaren på vad det är som är eller kan göras stämningsfyllt hos er. Med grunden i de studier vi redan genomfört kartlägger vi de målgrupper ni vill attrahera.

Utifrån vår modell med närvaro, intresse och omtanke genomlyser vi de väggar ni arbetar med (se mer om denna metod i boken och kapitlet ”Att bygga ett stämningsfyllt hus”).

Medarbetarna i företaget/organisationen är förstås en mycket viktig del i detta arbete. Vi kan erbjuda särskilda små mätningar där vi ser vilka av de verktyg som alltid finns till hands används och i vilken utsträckning eller hur väl detta sker.

En egen saga

Tycker du att det verkar bra att använda sagoformen för att nå ut med budskap och skapa förändring? Det bästa med sagor är att det finns så många nya sagor att berätta och så många sagor som ännu inte har berättats! Skulle du vilja ha alldeles egen saga som är anpassad till din verksamhet? En saga som kan läsas av eller berättas för de som besöker din verksamhet eller för de som du vill få besök av. En saga som alla medarbetare har läst och kan använda sig av i det dagliga arbetet med att göra möten stämningsfyllda.

Hör av dig om du vill veta mer om detta. Under ett kort möte berättar du om din verksamhet och de utmaningar som finns. Vi kommer tillbaka med en sagoidé och om du gillar den förverkligar vi detta i en liten sagobok (A5 ca 10-15 sidor med illustrationer).

Förutom att ge er en sensmoral och ett arbetssätt inkluderar vi även er kommunikativa plattform. På så sätt kan er egen sagobok användas i det kommunikativa arbetet.